Segona Mostra de Documentals de Lamercè.doc

El passat dijous 10 de març, dins les activitats del festival audiovisual de creació jove Barcelona Visual Sound, va tenir lloc a l’Espai Jove Garcilaso la Segona Mostra de Documentals de Lamercè.doc. L’acte va ser organitzat per un grup d’estudiants de primer curs de Producció d’Audiovisuals i Espectacles i va consistir en el passi de quatre documentals de diferents èpoques amb la particularitat que van assistir alguns dels exalumnes que els van realitzar i que els van comentar.
Els assistents, bàsicament alumnes de primer curs de Producció i de Realització, van tenir l’oportunitat de fer preguntes respecte a l’experiència de treball multidisciplinari en torn a un projecte comú on intervenen estudiants de totes les especialitats audiovisuals de Formació Professional.
L’experiència va ser molt enriquidora i satisfactòria per totes les parts. Finalment, com ja comença a ser tradició en aquest esdeveniment, es va realitzar una foto de grup amb les persones invitades i el grup encarregat de la seva organització.

Segona Mostra de Documentals de Lamercè.doc al centre Garcilaso

Segona Mostra de Documentals de Lamercè.doc al centre Garcilaso