Cerimònia de tancament del Barcelona Visual Sound

Foto tancament del Barcelona Visual Sound

Foto tancament del Barcelona Visual Sound

El passat divendres 11 de març,  es va celebrar a La Mercè la cerimònia de tancament del festival audiovisual de creació jove “Barcelona Visual Sound”. L’acte es va realitzar a l’aula del Cinquantè i va comptar amb un desplegament tècnic molt considerable portat per alumnes dels cicles de Realització, So, Il·luminació, captació i tractament d’imatge, Vídeo Discjòquei i So,  així com de Producció que van encarregar-se de la promoció de l’esdeveniment.
Des de les 19 fins les 20,30 hores es van lliurar els premis de les diferents categories que composen el festival. L’assistència de públic es va xifrar en 200 persones. Es va muntar un Photocall on tothom es va poder fotografiar-se i guardar un record gràfic de l’esdeveniment. També va haver-hi l’actuació d’un grup musical mentre va tenir lloc un càtering que va permetre l’intercanvi d’experiències i contactes entre els assistents de fora i els estudiants invitats.
Ja fa dos anys, estudiants de diferents cicles del nostre centre van participar en la cerimònia de tancament que es va celebrar al Punt Multimèdia de Sants on van responsabilitzar-se del disseny, realització i projecció del Mapping que va posar fi a l’esdeveniment.